• esemény utáni tabletta-erős menses-fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő.

        Április 26-án, a ciklusom kezdete előtt egy héttel Riegesoft tablettát vettem be, a vérzésem május 3-án jött meg, és ezzel egy időben elkezdtem a Yasminelle fogamzásgátló tabletta szedését. Általában a menstuációm 4-5 napig tartott, és normálisnak volt mondható.Most, már 7. napja erős, de mindenféle fájdalom nélküli  vérzésem van.Kezdek aggódni, hiszen sosem fordult még elő velem hasonló.Mikor fejeződik be a vérzés? Mi az oka a hirtelen változásnak? A túl sok hormon? Lehet ebből bármilyen hosszú távú problémám?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás, vérzés témában

        Kedves Kérdező!
        Igen, a bevitt hormonok hatásának tulajdonítható a panasza. A vérzés, akár a teljes cikluson át is elhúzódhat. A későbbiek folyamán meg fog szűnni, semmilyen maradandó következménye nem lesz.
        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós



        Kérdés: 2010-05-21 11:33:50; Megválaszolva: 2010. május 21., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: