• Lehetek-e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A barátommal szeretkeztünk, aztán alapos zuhanyzás után mégegyszer egy fél órával később.Az aktus közben a gumi véletlenül belémcsuszott, és ő el is élvezett. Nemtudjuk, hogy előtte vagy utánna csúszott le, de az biztos h bennem volt. A cikluson 30. napjántartok, nem szabályos és már 2 napja meg kellett volna jönni-e. Lehetek-e terhes és ha igen a 72 órás fogamzásgátló ajánlott-e vagy ink ne?
        Azóta 17 óra telt el. Sűrgős lenne a válasz.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Van egy új sürgősségi fogamzásgátló tabletta, az Ellaone, ez még 5 nap után is hatékony, keressen fel egy nőgyógyászati vagy háziorvosi rndelést, ahol felírják, sajnos fen áll a lehetőség nem kívánt terhesség bekövetkezésére.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-05-11 10:34:57; Megválaszolva: 2010. május 11., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: