• Túl sok fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. 5 és fél éve szedek fogamzásgátlót (Minulet). Nem igazán szokott előfordulni, hogy elfelejtem bevenni, de most az történt, hogy a menstruációm után (a 7 nap kihagyás leteltével) vettem észre, hogy nincs több gyógyszerem. Így szerda este helyett, csütörtök délután 18 órakor tudtam bevenni, majd a rendes időben csütörtökön 23 órakor is bevettem. A kérdésem az lenne, hogy lehetek-e ettől rosszul  (hányinger éjjel, reggel hányás)? Én a terhességet kizárnám, mert ugyan közösültünk a párommal szerda este, de használtunk óvszert.

        Elnézést a bonyolult kifejtésért. Előre is köszönöm válaszukat!

        Tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáltó témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hormonok "túladagolása" ennyi gyógyszer esetén nem lehetséges, bár egy napon két gyógyszer bevétele felesleges. A kiegészítő védekezés helyes volt.



        Kérdés: 2010-05-15 21:17:49; Megválaszolva: 2010. május 15., 21:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: