• Szeretném szüneteltetni a fogamzásgátlóm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszetelt Doktornő! 5 hónapja szedek Lindynette 20 fogamzásgátlót. A nyáron 2 hónapra külföldre megyek és nem lesz szükségem a gyógyszerre, ezért szünetelteni szereném, 2-3 hónapot. Tudom, hogy általában fél éves szünetet szoktak javasolni. Én mégis szeretném szüneteltetni. Az a kérdésem, hogy miután újból elkezdem szedni, kell-e majd valamilyen kiegészítő védekezést használnunk, vagy ugyanúgy az első naptól fog védeni a tabletta? Illetve azon kívül, hogy rendszertelen lehet a menstruációm, lehet-e még valami bajom a szüneteltetéstől: Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet 2-3 hónapra is abbahagyni-szüneteteltetni a tabletta szedését, újraindulásnál az ciklus első napjától  azonnal egyedül véd.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-10 11:07:05; Megválaszolva: 2011. július 29., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: