• Azália fogamzásgátló!!??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        8 hónapos a kisfiam és a nőgyógyászom azália fogamzásgátlót irt fel, mert még szoptatók. 4. hónapja szedem eddig semmi bajom nem volt vele, furcsáltam hogy eddig nem volt vérzésem töle de azt mondták ez normális. De április 4.-én megjött a menszeszem és az óta vérezgetek, néha pecsételő néha rendesen vérzek, és volt hogy 2 napra kimaradt. Szóval nagyon kiszámithatatlan! És ez nagyon zavar engem is és a páromat is! Ez a gyógyszer miatt van? Meddig tarthat ez még? És ha abba hagyon elmúlik a vérezgetés? A tejem nem fog elmenni tőle?

         

        Előre is köszönöm válaszát!

        Tisztelettel: kyra26

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, pecsételő vérzés témában

        Kedves Kyra!

        Jó lenne visszamenni az orvoshoz, mert lehetséges, hogy másik gyógyszert kellene választania. Előfordul, hogy nem mindenkinek válik be a gyógyszer, illetve, ha a rendszeres vérzések visszatérnének, akkor ez is okozhatja. A Mirénán nem gondolkozott el? Érdemes lenne.

         



        Kérdés: 2010-05-11 23:17:01; Megválaszolva: 2010. május 11., 23:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: