• Mennyire hatásos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        A következő a problémám:

        17 éves vagyok, a barátommal már 2 éve együtt vagyunk. Óvszert használunk szeretkezéskor, de most először kiszakadt! Az aktus vége éjszaka fél 11kor volt, másnap elmentünk nőgyógyászhoz, aki írt fel egy 72 órás tablettát, amit már másnap 11 óra előtt bevettem! Két menstruáció között általában 28-30 nap telik el, és mi pontosan a közepén voltunk együtt. Bár a mensesem nem pontos, ezért igazából nemt udom megállapítani a peteérés pontos idejét. A kérdésem az lenne, hogy mennyi az esélye annak, hogy teherbe esek és hogy a tabletta mennyire befolyásolja a mensest?

        Segítségét előre is köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Fiatal!

        A gyógyszer kb. 75-80 %-ban véd meg a nem kívánt terhességtől. Próbálj megnyugodni, szépen időben bevetted a gyógyszert, nem valószínű így, hogy terhes leszel.

         


        Kérdés: 2010-05-11 22:57:39; Megválaszolva: 2010. május 11., 22:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: