• Lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvozlom,

        2 hete kezdetem szedni  Carezette nevu fogamzasgatlot es kb egy hete kezdodoen faj a labam. Fokent a bokaim es a vadlim. Eros fajdalmam van, ejjel is felebredek ra.

        hetfon megyek az orvoshoz, de most addig szedhetem e a gyogyszert vagy a labfajdalom a jel arra, hogy azonnal hagyjam abba a szedeset?

        Koszonom,

        Edit

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, lábfájdalom témában

        Kedves Edit!

        Jó lenne, ha csinálnának olyan vizsgálatot, ami kimutatja, hogy van-e fokozott trombózisra hajlama, és akkor nem kell ennyire izgulnia. Ilyenkor, amikor kétoldali fájdalma van, nem kell trombózisra gyanakodni, de a gyógyszert jó abbahagyni, hogy kiderüljön, ez okozta-e a panaszt.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-11 22:47:35; Megválaszolva: 2010. május 11., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: