• Barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr!

        Szülés után 6 hónappal jött meg a menstruációm. Azóta volt már 5 menzeszem, ami előtt kb. 5 nappal és utána 1 hétig barnás folyásom volt. Most elkezdtem szedni a Yadine fogamzásgátlót a menzeszem 2. napján és a vérzés abbamaradása utáni 5. napon megint jelentkezett a barnás folyás. Mitől lehet ez? Mikortól ad teljes védettséget a fogamzásgátló tabletta? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Semmi oka az aggodalomra, a fogamzásgátló mellett nem kell aggódnia a pecsételés miatt. A korábbi pecsételéstől függetlenül a fogamzásgátló első 1-2 ciklusa alatt van gyakran pecsételés is, ami várhatóan megszűnik az első 3 hónap alatt. Ha mégsem, akkor gyógyszert kell váltania. Ha nem válik be a Yadine, akkor megpróbálhatja a Qlairát.

         


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2010-05-11 17:12:03; Megválaszolva: 2010. május 11., 17:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: