• Nagyon fontos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktor úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy sajnos 04.04én probléma történt és 04.05én esemény utáni tablettát kellett bevennem(Rigesoft).Mikor a baleset történt a menstruációm utolsó napján voltam. 04.08án jelentkezett vérzés ami 5napig tartott.A menstruációmnak 04.27én kellett volna megjönnie de sajnos azóta sem jelentkezett.Kb. 1hete több fehér folyásom van. 04.29én elmentem nőgyógyászhoz ahol ultrahangon megnéztek.Azt mondta ,hogy nem látja jelét terhességnek.a papíron az áll,hogy:UH: Rendes nagyságú, afv.norm. szerkezetű uterus. Endometrium vastagsága: 4.0 mm. Adnexumok eltérés nélkül. A kérdésem az lenne,hogy Ön szerint sincs esély a terhességre?(amit nagyon remélek) Ezek az adatok mennyire megfelelőek?Megpróbáltam utána nézni ,de úgy gondoltam inkább megkérdezném.A gyógyszer miatt késik a menstruációm és mennyit késhet még? A válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        Az esemény utáni gyógyszer valóban megzavarhatja a menses, de az UH vizsgálaton túl én még kérnék egy terhességi tesztet. Ha az is negatív, akkor nem kell terhességre gondolnia. Az UH lelet egyébként nem utal terhességre, a méhnyálkahártya is elég vékony, szerintem ne izguljon.

         


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010-05-03 22:27:38; Megválaszolva: 2010. május 03., 22:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: