• Mestruáció előtti pecsételős vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már hetedik hónapja szedem a Gracial nevű fogamzásgátlót (előtte 2 évig milligestet szedtem). Eddig nem volt ilyen problémán, de az elmúlt két hónapban a menstruációm előtt (amikor még 6-7 tabletta vissza van) gyenge pecsételős vérzés jelenik meg - valójábnan olyan, mintha előbb jönne meg, de aztán elmúlik egy-két nap után, és ahogy abbahagyom a gyógyszert, néhány nap múlva megkezdődik a menstruációm, ahogy kell. Azt sueretném kérdezni, hogy ez mitől lehet? Lehetséges, hogy nem megfelelő számomra ez a gyógyszer? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha bevált a Milligest, akkor miért volt szükséges váltani? Mert így nem tudom, mit javasoljak. Ilyenkor, ha a pecsételés rendszeresség válik, ha lesz még egy ilyen hónap, akkor másik gyógyszerre érdemes váltani. Ha bevált korábban a Milligest, akkor inkább térjen vissza rá.

         



        Kérdés: 2010-05-01 15:22:51; Megválaszolva: 2010. május 01., 15:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: