• Terhesség után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dokrornő/úr

        Terhességem után voltam a 6 hét elteével nőgyógyászati vizsgálaton és akkor nőgyógyászom írt fel fogamzásgátló tablettát /Azáliát/ mivel hogy szoptattam.De már elszedtem a 3 havi adagot és már nem is szoptatok de még nem jött meg a menstruációm.Csináltam terhességi tesztet az negatív lett és most már kezd idegesíteni kicsi.Nőgyógyászom most éppen családi okok miatt nem dolgozik és máshoz pedig nem nagyon szeretnék menni mert benne bízom a legjobban ahová járni szoktam.Valammi nagy baj lehet?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, ez nem meglepő szoptatás mellett, nem kell emiatt orvoshoz menniük.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-11 11:36:46; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: