• Nemi betegség vagy allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Az idén februárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Pharmatex hüvelytablettát választottam a védekezéshez. De nem tudom hasznáni mert szeretkezés közben égő csípő érzés alakul ki és 2x véreztem is. Most másodjára a férjem szintén panaszkodott csípő érzésre. Mi lehet ez? Vetettem le hüvelyváladék mintát is, de negatív lett. Rák szűrőn is voltam szintén negatív lett.

        WEBBeteg szakértő válasza a pharmatex témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel negatív a kenet, nem valószínű a fertőzés, inkább a Pharmatex lehet a hibás. Sajnos vannak, akik érzékenyek rá, és irritációt okoz. Próbálják meg elhagyni, és ha a panaszok is teljesen elmúlnak, akkor más fogamzásgátlási módot kell választani.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 14:24:31; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: