• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! 2008. szeptemberében született meg a lányom, januárban írt fel az orvosom Belara fogamzásgátló tablettát, az a gondom vele hogy minden hónapban közti vérzésem van .Szülés előtt Mercilon tablettát szedtem és azzal nem volt ilyen problémám. Most már eltelt fél év és még mindig nem állt be normálisan a menstruációm. Azt gondoltam hogy a szülés miatt nehezebben fog helyreállni. Normális dolog ez hogy még mindig közti vérzésem van fél év gyógyszerszedés után is? Lehet hogy másik gyógyszert kellene felíratnom? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha a Mercilon megfelelő volt, akkor miért nem azt kezdte el szedni megint? Szerintem a közti vérzés miatt indokolt a váltás, próbálja meg ismét a korábban bavált gyógyszerét szedni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 12:07:13; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: