• Fogamzásgátló + allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Reggelre úgy ébredtem, hogy a bal szemem kisebb volt,mint a másik, és a könnytől össze volt tapadva, alig tudtam kinyitni...az orrom is viszket, meg folyik, szerintem lehet, hogy allergiás lettem...foggátlót szedek lassan 2 éve...ha kiderülne,hogy tényleg allergiás lettem, és felírnak rá vmi gyógyszert, azt lehet együtt szedni a foggátlóval? Remélem az allergia elleni gyógyszerek nem befolyásolják a hatását...válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, allergia témában

        Kedves Hölgyem!

        Ez persze attól is függ, hogy milyen gyógyszert írnak fel, de általában nem szokott gond lenni. Amikor orvoshoz megy, és új gyógyszert írnak fel (bárhol, bármilyet), mindig kérdezze meg, hogy befolyásolja-e a fogamzásgátló hatását.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 22:34:09; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: