• Lindynette 20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő!

        Az lenne a kérdésem önhöz hogy Lindynette 20 mellé lehet e használni Canesten kombit? A másik kérdésem az hogy már elszedtem egy levél gyógyszert és hogy a szedése alatt feszülést érezek a mellemben és folyamatosan valami kis mennyiségü vézés szerü folyás volt ez normális? Mit tegyek? Elfog múlni? Ma van a 3. szünnap és még mindíg nem jött meg. Akkor is vegyem be az elő szem gyógyszert ha pont akkor jön meg? Ha már elkezdem szedni a második levél gyógyszert akkor kell még kiegészítő védekezési módszer mert amikor elkezdtem szedni a gyógyszert akkor elfelejtettem bevenni az első napon és azt javasolta a multkor hogy várjuk meg a következő ciklust és azt nem értettem pontosan.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Igen, nyugodtan használhatja a két gyógyszert egyszerre, nem befolyásolják egymás hatását.

        A pecsételés és a mellfeszülés normális, néhány (max. 3) ciklus alatt ez normalizálódni fog, nem kell tenni semmit. Ha bő vérzés lenne, csak akkor kell orvoshoz fordulni. Ha 3 hónap alatt sem múlik a pecsételés, akkor lehet, hogy gyógyszert kell majd váltani.


        Igen, akkor is be kell venni a 8. napon az új levél első tablettáját, ha akkor jön meg, vagy még nincs vérzés, csak így lesz a fogamzásgátló hatás teljes, de ilyenkor már kialakult a védettség, nem lesz szükség kiegészítő védekezésre.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-31 00:15:14; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: