• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nö

        Arról lenne szó hogy menstruációkor mennyi vérnek kellene távozni mert szerintem nálam ez nagyon kevés még az elsö pár napban is alig jön valami utána meg szinte egy tampon elég lenne egy napra de az nem higiénikus de az sem tul jó hogy cserélem mikor nem muszáj mert az meg kiszáritja a hüvelyem. fogamzásgátlót szedek rendszeres a menzeszem nem is görcsölök.válaszát elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        A fogamzásgátló mellett természetes, hogy sokkal kevesebb a vérzés, ez nem menstruáció, csak megvonásos vérzés, ne aggódjon. A tampon helyett az utolsó napokban inkább mini-betétet, vagy tisztasági betétet használjon, így nem lesznek panaszok sem. És a tabletta a görcsölést is sokszor csökkenti, van, hogy el is múlik teljesen, ez így jó.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 22:25:19; Megválaszolva: 2011. október 03., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: