• Fogamzásgátló-menzesz probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr!

        5 évvel ezelőtt azért váltottam Mercilonról Yadine-re, mert a levél befejezése előtt( 5-6 szem gyógyszer volt még) jeletkezett, kevés mennyiségű, pecsételő vérzésem. Abban az időben erősen fogyókúráztam. Most 5 éve szedem a Yadine-t, semmi féle problémám nem volt. Éppen óta újra fogyókúrázom (15 kilót fogytam le) és most második hónapja ugyan ezt a problémát tapasztalom, mint a mercilonnál. Azzal a különbséggel, hogy most az utolsó napon jeletkezik a kis mennyiségű barnás folyás, majd rá 1-2 napra a menstruáció. Most újra váltanom kell majd? Ön melyik gyógyszer tanácsolná?  Köszönöm a válaszát előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem egyértelmű, hogy mióta vannak meg ezek a panaszok, de nem biztos, hogy váltania kell majd. Várjon kb. 2-3 hónapot, hátha visszaáll a menses zavartalanul, és azután meglátja majd, hogy egyáltalán kell-e váltania.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 21:33:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 14:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: