• Fogamzágátló!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram!

         

        Nekem olyan kérdésem lenne, hogy 2 évig szedtem a Yadine nevű fogamzásgátlót. Ezt most leszeretném cserélni Cypromix-re, (ára miatt is), és kell e hagyni egy kis szünetet mielőtt elkezdemém szedni az új gyógyszert!

         Válaszát előre is köszönöm!

         

                                                            Üdv:

                                                                     
                                                                           Nóra

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Nóra!

        A Cypromix nem fogamzásgátlóként javasolt gyógyszer, bár annak is jó a hatása, de magas hormontartalma miatt átmenetileg erős pattanásosság miatt alkalmazzák. Beszélje meg kezelőorvosával, hogy pontosan miért és melyik gyógyszert szedje majd, van egyéb korszerű készítmény alacsony áron. Szünetet nem kell majd tartania.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 23:59:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 14:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: