• Lehet bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr / Nő! A hétvégén együtt voltam a barátommal de sajnos történt 1 kis probléma.....kiszakadt a gumi de teljesen h a gumiba nem is maradt semmit. 8óra múlva már be is vettem a 72 órás tablettát. De eléggé félek h attol függetlenül h bevettem a tabletátt lesz vmi bajom. Ön szerint erre mennyire nagy az esély h terhes leszek?
        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nagyon kicsi a terhesség valószínűsége, időben bevette az esemény utáni tablettát, nyugodjon meg.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 11:03:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: