• Fogamzásgátló tabletta váltása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dokrot nő/úr!

        Azzal a kérdéssel fordulok Önhoz, hogy én olyan fogamzásgátló tablettára aszeretnék váltani, amitől nem hízok(legalábbis semmiképpen sem olyan mértékben mint a diane35-től), és a bőrömön is segít. Az utóbbi időszakban amiket ajánlottak nekem azok: Yadine,Belara,Gracial és a Yasminelle, de nem tudom, hogy mi a különbség ezek között. Tudna nekem segíteni ebben? Illetve, hogy melyik felelne meg nekem a legjobban?

        Köszönöm válaszát előre is!  Emma

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Emma!

        Igazán csak az orvosa tudja megítélni, hogy az Ön alkatának mely gyógyszer a legalkalmasabb, de ami biztosan hasznos a pattanásokra, és nem szoktak hízni sokat mellette az a Yadine, vagy a hasonló, de ennél alacsonyabb hormontartalmú Yasminelle. Szerintem próbálja meg valamelyiket, és kérjen bőrgyógyásztól egyéb külső kezelést a pattanásokra.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-07 11:30:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: