• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr !

        Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy április 23.án menszeszem első napján kezdtem el szedni a Lindynette 20 drazsét. Ez előtt még nem szedtem fogamzásgátlót, hanem más védekezési módszert használtunk. Az a problémám hogy még mindíg menstruálok.. és nem tudom hogy ez normális e...

        Várom válaszát.

        Köszönettel: Kéri Eszter

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Eszter!

        Amennyiben a vérzés nagymennyiségű érdemes elmenni orvoshoz, mert így sok vért is lehet veszíteni.
        Ha csak pecsételő vérzés van, ettől nem kell megijedni, ez ilyenkor előfordulhat. Kb. 3 hónap szükséges, hogy a tabletta hatása beálljon, és eddig rendszertelen pecsételő vérzés lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 12:21:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: