• Árt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteld Doktornő!

        24 éves lány vagyok, rettenetesen erős menstruációs görcseim miatt a nőgyógyászom ma írta fel a Gracial nevű tablettát. Azóta nagyon sok rosszat hallottam róla, pl. hogy hízlal, magas a hormontartalma, továbbá ha abbahagyom csúnya, pattanásos lesz a bőröm. Igaz ez mind? (Soha nem voltak rajtam pattanások) Közben cukorbeteg vagyok, akkor nem is szedhetem?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a görcsös menstruáció témában

        Kedves Gracial szedő!

        Én a Yasminelle gyógyszert javasolnám, mivel az egyáltalán nem hizlal, és széppé is teszi a bőrt. Én sem szeretem a Gracial gyógyszert, így én sem tudom ajánlani. Szerintem manapság a legjobb gyógyszer a Yasminelle. Talán próbálja meg azt.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-02 09:53:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: