• Menstruáció kimaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó NApot Dr. Nő!

        Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a mestruációmnak kedden kellett volna megjönni e ,de nem így történt! Szedek fogamzásgátló tablettát, már lassan egy éve, és eddig semmi problémám nem volt! Ez a kimaradás jelentehti azt hogy terhes vagyok? Vagy az lehetséges hogy a sok stressz ( vizsga időszakom van) miatt késik vagyi nem jött meg!? 

        Várom mielőbbi visszajelzését előre is köszönöm!! 

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        A sok stressz bizony okozhat menses kimaradást, és néha-néha előfordulhat fogamzásgátló mellett is, emiatt nem kell aggódni. Ha ismétlődik többször is, akkor érdemes gyógyszert váltani. Rendszeres szedés mellett a terhesség nem valószínű, egy tesztet azért kell csinálni mégis, hogy a következő mensest nyugodtan várhatja majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 16:29:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: