• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok!

        A kérdésem amiért önökhöz fordultam:

        Ápr.11-n együtt voltam a párommal.Már kb.3-4hónapja nem szedek semmit és megszakítással védekezünk.Az együttlét után azt mondta h.szerinte az eleje belémment.Azóta alhasi fájdalmaim vannak.néha hányingerem is és a derekam is kezd fájni.Azóta voltam nőgyógyásznál,nem ebből az okból kifolyólag,de nem mondott semmit.A tegnapi együttlét után nagyon minimális barnás váladékom volt.A menzeszem nem pontos amióta nem szedem a gyógyszert,6.körül menstruáltam.Csináltam egy tesztet is,de az negatív lett,bár túl korai volt 3-4 napra az eset után.Ez a fájdalom jelentheti azt h.terhes vagyok?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Bizony ilyenkor még nem lehet tudni, vajon terhes lett-e.

        Az egy dolog viszont, hogy nem védekezik megfelelően, de a párjától ez még talán ennél is nagyobb felelőtlenség! És ha ő szerinte az eleje besikerült, akkor bizony teherbe is eshet, szerintem. Jobb lett volna, ha vesz egy esemény utáni tablettá, ha nem akar gyermeket. Kérem alkalmazzon megfelelő védekezési módszert, mert ez így felelőtlenség, Önnek sem lenne jó egy nem kívánt terhesség.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-22 22:43:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: