• Monural-fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!

        1, A következő lenne a kérdésem: Az orvosom két adag monural granulátumot  írt fel nekem utókezelésnek,egyet hétfőn már bevettem a másik adagot csütörtökön fogom ----> Befolyásolja ez a fogamzásgátló hatását,(másnap)pénteken illetve szombaton? esteleg tovább?  Szeptember óta rendszeresen szedem a gyógyszert:Lindynette 20. Arra is figyeltem hogy a két gyógyszer bedszedése ne egy időben törénjen ,valamivel több mint egy óra eltéréssel.

         

        2, És még egy kérdésem lenne így mellékesen, ha a fogamzásgátlót nem percre pontosan hanem néha egy óra eltéréssel veszem be a rákövetkező nap, az okozhat gondot?

        Köszöm,Nóra

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Nóra!

        A fogamzásgátlóval érdemes betartani az 3 órás határt, és akkor nem lesz gond.
        A Monural sem befolyásolja a fogamzásgátló hatását, ne aggódjon.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 15:43:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: