• Sürgősségi fogamzásgátló hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Szombaton írtam az oldalra,válaszoltak is rá.Még szeretnék valamit kérdezni.Ma voltam nőgyógyásznál,megvizsgált,azt mondta hogy nincs terhességre utaló jel,menzesz előtti állapotot lát.Mondta hogy csináljak még egy terhességi tesztet,ami szintén negatív lett.A leletre az van írva:TVS:az uterus átm.52x65mm nyh.11mm környezete szabad húgyhólyagfal ép.Ez mit jelent?Azt mondta hogy vastag a méhnyak?Ez baj?Reggeli éhgyomori vizelet mintát kell vinnem a laborba.Azt szeretném kérdezni,hogy mikorra áll helyre a szervezetem a tabletta hatása után?Hasam feszes,telt.Ez is a tabletta miatt van?Nagyon idegesít hogy nem jött még meg,Más fogamzásgátló módszert fogok választani.Nem voltam tisztában a Rigesoft tabletta mellékhatásával.Sajnos csak ritkán tudunk együtt lenni,azért használtam ezt a tablettát.De többé nem fogom.

        Köszönöm türelmét és válaszát.            Léda

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Léda!

        Azt sajnos nem tudjuk megmondani, mikor áll helyre az eredeti állapot, szerintem legyen türelmes. Az UH leleten nem a méhnyak, hanem a méhnyálkahártya volt "vastag", mert a 11 mm már egy olyan nyálkahártya, ami készen áll a lelökődésre, vagyis a mensesre. Negatív tesztekkel ne aggódjon a terhesség miatt, és beszéljék meg orvosával, hogy melyik fogamzásgátló módszer lenne a megfelelő az Ön számára, örülök, hogy így döntött.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-22 22:27:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: