• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Magasabb ösztrogén tartalmú fogamzásgátlót szeretnék, hogy talán egy kicsit (de látványosan) nőjjön a mellem, meg persze az elsődleges cél, hogy ne legyek terhes.
        De nem tudom, hogy melyek lehetnének az alkalmasak, tudna nekem ajánlani ilyet? 
        Vagy, ha elmegyek nőgyógyászhoz az kivisgálás alapján tudna nekem esetleg olyat ajánlani ami esetleg a mellemre is lenne hatással?
        Mivel 21 éves vagyok és sajnos egyáltalán nincs mellem :(
        És ezektől a fogamzásgátlóktól mindenképpen lehet hízni?
        Eddig sose híztam a mellemre és sose fogyott le róla semmi (mivel nem is volt mit) csak a hasamra híztam, ha sokat ettem. 
        Eddig a yadine fog.gátló volt hatással a mellemre, de mindkettőben kis csomó jelent meg és nagyon érzékenyek voltak (emellett szerintem attól lettem depressziós is) azt 4 hónapig szedtem, utána váltottam 1 hónap kihagyás után.

        u.i.: Jelenleg yasminella-t szedek.

        válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        A fogamzásgátló nem jó megoldás a mellek növeélésre, mert pontosan az fog történni, ami eddig is történt. Kis csomók jelennek meg bennük (ettől duzzadnak meg), de ez nem jó. Ami bevált fogamzásgátlásra (Yasminelle), maradjon annál, másra nem lesz jó.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 21:55:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: