• Szabad-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur/nő.Szeretném megkérdezni hogy van eggy pici keringés zavar  a fejembe szabad e fogamzás gátlot szednem?Ha nem mivel lehet még védekezni 26 éves vagyok fémalergiás 2 gyermekem van és már nemszeretnék többet.Köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, vajon milyen keringészavara van, és ezt mi okozza, de egyszerű a megoldás, alkalmazzon méhen belüli eszközt, ennek nincs hormontartalma, helyileg hat, és már szült is. Orvosi vizsgálat szükséges, és ha minden rendben, ideális lesz majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 21:40:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: