• Lindynette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr

        Az lenne a kérdésem, hogy aktil duo 625mg-os antibiotikumot szedtem felfázásra 5napig! Ez befolyásolja a lindynette 20 fogamzásgátló hatását? a fogamzásgátlót egy hónapja szedem,az antibiotikumot kb az elsö levél 3hetében szedtem! Csak azalatt az idö alatt befolyásolja a fogamzásgátló hatását, amig szedtem az antibiotikumot?

        A lindynette20 fogamzásgátló, mennyi idő után fejti ki hatását? ugyanis a leírásban ez nem szerepel?

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Az antibiotikum csökkenti a fogamzásgátlók hatását, így még egy hétig az alkalmazás után kiegészítő védekezésre van szükség.

        A menses 1. napjától szedve 2 hét alatt már megfelelő védelmet nyújt a tabletta.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 00:09:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: