• Lindynette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorúr/nő

        3 hónapig szedtem Novynette fog.-gátló tabblettát,mivel nem jól éreztem magam,kihagytam 1 hónap szedést.Elmentem ismét a nőgyógyászomhoz és most írt ki Lindynette tablettát és azt mondtam,hogy a menstruáció elkezdődésekor kell bevennem az első tablettát.

         A KÉRDÉSEM AZ VOLNA,HOGY ÍGY MENNYI IDŐ KELL AHHOZ,HOGY ISMÉT VÉDETT LEGYEK.

        Köszönöm a válaszát. Tisztelettel: Terike

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Terike!

        Várjanak 2 hetet, ha a menses első napjától szedi.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-19 23:50:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: