• Kimaradt fogamzásgátló!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Lindynette 20 típusú fogamzásgátlót szedek lassan 2,5 éve. Bevált, nincs vele panaszom. Viszont ebben a hónapban az első, illetve a második héten is kimaradt 1-1 szem bevétele, és mivel később vettem észre, mint 12 óra (és a tájékoztató 12 órán belüli pótlást ajánl), ezért nem vettem be. Viszont a 2. hét végén erről megfeledkezve, kiegészítő védekezés nélkül éltünk nemi életet. Most nagyon aggódom, hogy esetlegesen teherbe estem. Bár a menstruációm jövő hétre esedékes, van- e olyan modszer, amivel meg tudom nyugtatni magamat. Nyújt- e már a tabletta ennyi idő után olyan védettséget, ami esetleg megnyugtató lehet 2 kihagyott tabletta esetén is!

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgtlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Ilyenkor sajnos fennáll a teherbeesés lehetősége, nem jelent semmit, hogy már több, mint 2 éve szedi a tablettát.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 15:01:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 08:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: