• Terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo estet kivanok.a nevem victorio es egy fontos kerdessel fordulok Önhoz.

        a baratnom 37 eves es mar 1 hetet kesik a menstruacioja.ilyen meg nem fordult elo soha.tegnap probaltuk a sexet,mert azt hallottuk attol hamarabb megjohet.hat egy nagyon pici ver volt,de nem annyi mint kellett volna.

        azt szeretnenk megtudni hogy lehet e terhes vagy keshet e ennyit a menstruacioja es hogy milyen jelei vannak mindjart az elso hetekben a terhessegnek.

        koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Csináljanak egy terhességi teszetet, máshogy nem derül ki, hogy terhes-e, vagy sem. Az, hogy vannak-e tünetei, vagy sem, nem biztos, és nem lehet egy reggeli rosszullét jelenlétéből, vagy hiányából következtetni a terhességre.

        Ha nem szeretnének még gyermeket, feltétlen gondoskodjanak megfelelő fogamzásgátlásról, ha babát szeretnének, akkor pozitív teszt után kb. egy hetet várhatnak, és utánna jelentkezzenek vizsgálatra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 10:13:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 06:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: