• Most mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Második hónaja szedek Yasminelle fogamzásgátlót és éppen már a második hete szedem a levelet mire észrevettem ,hogy nem a nyilnak megfelelő sorrendbe szedtem be a tablettákat tehát felcserélrem a heteket. Azt szeretném kérdezni ,hogy ez mennyire befolyásolja a védettséget? akkor most egész hónapban csökkent a védettségem? Mit tegyek? (még egy hetem van hátra ebből a levélből) Szükséges kiegészítö fogamzásgátló módszert hsználnom?És ha igen ,mennyi ideig tegyem azt?

        Elöre is köszönet a tanácsért!

        Üdv.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Semmi probléma, a nyilak ennél a gyógyszernél csak abban segítenek, hogy egy nap se maradjon ki. Minden tablettának ugyanaz a hatóanyag-dózisa, így ha minden nap szedte, akkor mostanra kialakult a megfelelő védettség.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 10:22:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 06:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktorúr/doktornő! 20éves koromban kezdtem el fogamzásgátló tablettát használni a nőgyógyászom javaslatára. A bellara nevű gyógyszert írta fel nekem elsőre. 5 hónapig szedtem ezt a gyógyszert, a szedése alatt folyamatos...
        Tisztelt Hölgyem/Úram! Nem rég a gyógyszertárban nem tudtak olyan fogamzásgátló gyógyszert adni, amit az orvosom felírt. Taisa filmtablettát szedtem. A patikus ajánlott egy másik gyógyszert, ami úgyanazokból az összetevőkből áll. Deciora...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó