• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Farkas Ágnes!

        Fogamzásgátlót szedek 8 hónapja és most a köv havi adag elkezdésekor a 3 .napon szeretkeztem a párommal és a 4.napon is.A negyedik napon elfelejtettem bevenni egy tablettát este,de a párommal elötte voltam együtt(délelött),másnap csak egy tablettát vettem be,a kimaradt tablettát nem.Ebben a ciklusban kiegészitö védkezést használtunk(óvszerrel).Ugye nem lehetett baj abból,hogy szeretkeztem a 4.napon és az aznapit elfelejtettem bevenni?

         

        Köszönöm a választ elöre is,amugy most várom a menstruációt a napokban

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Bizony, ha kihagy egy szem tablettát, amit nem pótol 12 órán belül, a nem kívánt terhesség elleni védelem csökken, ezért ilyenkor kiegészítő védekezés szükséges egy hétig.

        Ha nem jönne meg a menses, akkor terhességi tesztet kell csinálni, reméljük, hogy minden rendben lesz, legközelebb gondoskodjon kiegészítő védekezésről hasonló helyzetben.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 15:35:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 16:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktorúr/doktornő! 20éves koromban kezdtem el fogamzásgátló tablettát használni a nőgyógyászom javaslatára. A bellara nevű gyógyszert írta fel nekem elsőre. 5 hónapig szedtem ezt a gyógyszert, a szedése alatt folyamatos...
        Tisztelt Hölgyem/Úram! Nem rég a gyógyszertárban nem tudtak olyan fogamzásgátló gyógyszert adni, amit az orvosom felírt. Taisa filmtablettát szedtem. A patikus ajánlott egy másik gyógyszert, ami úgyanazokból az összetevőkből áll. Deciora...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó