• Baj van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr!

        Már több mint fél éve szedem a Yasminelle nevű fogamzásgátló gyógyszert. Általában este 9 és 10 között szoktam bevenni a tablettát, de szombaton elfelejtettem bevenni és csak másnap reggel 9-kor tudtam. Az a tabletta az első szem , a 2. hétből. Önök szerint kell-e aggódnom amiatt, hogy teherbe estem, ha másnap éltem nemi életet? A használati utasítás szerint ha a 2. héten hagyunk ki egy szemet, akkor nem kell kiegészítő fogamzásgátlás. Akkor ez már a 2. hétnek számít?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Bettina

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Bettina!

        Igen, ez már a második hétnek számít. Azért azt javaslom, ha legközelebb ilyen előfordul, mégis alkalmazzon kiegészítő védekezést, bár ilyenkor nagyon kicsi a hiba esélye, de Ön sem fog izgulni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 13:54:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: