• Trombózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Vérzészavarokra fogamzásgátlót írt fel a nőgyógyászom (Diane-35).Kb 3 hete szedem (előtte ugyanilyen panaszokra szedtem Lindynette 20-at 3 hónapig). Nagypapámnak trombózisa volt. Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora az esélye, h ugyanezt a gyógyszer miatt nálam is előfordul? Eléggé aggódom... (Nem dohányzom, 17 éves vagyok) Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, trombózis témában

        Kedves Hölgyem!

        Mindenképpen javasolt egy vérvétel, ahol ellenőrzik, hogy nincs-e fokozott hajlama trombózisra! Vannak örökölhető génhibák, és olyan esetek, amikor nem lehet fogamzásgátlót szedni, ezért mindenképpen javaslom a vizsgálatot.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-31 12:17:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: