• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszted Doktor Úr/ Doktornő!

        Nemrég kezdtem el a Diane 35 nevű fogamzásgátló szedését, nem elsősorban fogamzásgátló céllal. Sajnso mindig elfelejtem percre pontosan ugyanakkor bevenni a gyógyszert, kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben is ad védettséget 1 hónap eltelte után? Illetve ha a második levéllel egy új időpontra térek át a beszedéssel, ami remélhetőleg tartható lesz számomra, akor is fennmarad a védettség?

         

        Köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem muszáj percre pontosan bevenni a tablettákat, de a kb. 3 órás időtartamot ne lépje túl.

        A 2 levél között válthat időpontot nyugodtan.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 13:33:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: