• MI lehet az oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        30 éves vagyok, 5.5 éves kislány édesanyja. Az utóbbi időben előfordul, hogy véres-rózsaszínes folyásom van. Kb. 5 éve ugyanaszt a fogamzásgátlót szedem, rendszeresen járok citológiára (rendben van). Az utóbbi 2-3 hónapban minden szeretkezés után véreztem, ez kb. hetente fordul elő, mert a párom vidéken dolgozik és csak hétvégén van itthon. Voltam ezmiatt nőgyógyásznál aki azt mondta ne szedjek fogamzásgátlót. Én ezt nem tartom normális dolognak, és Önnek mi a véleménye? Előre is köszönöm válaszat.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha a méhszáj rendben van, és nincs fertőzés sem, akkor lehet, hogy másik gyógyszer kellene, vagy amin még gondolkozhat a méhen belüli eszköz, ami Önnek ideális lenne, hiszen már van egy gyermeke.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 11:12:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: