• Melanoma és fogamzásgátló?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr.Úr!

        40 éves vagyok és 2007-ben a bal lábamról egy 0,95 mm-es melanomát távolítottak el.Azóta minden kontroll vizsgálaton minden leletem negatív, a kérdésem az volna,hogy szedhetnék-e fogamzásgátló tablettát ezekkel az előzményekkel?

        válaszát előre is köszönöm!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Kedves 40 éves!

        Én nem javasolnám, mivel negyven év felett eleve nem javasolt a gyógyszer szedése. De beszélje meg kezelőorvosával. Amit tudok ajánlani és majdnem fogamzásgátló tabletta az a Mirena.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 15:41:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: