• Hüvelykúp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan kérésem lenne hogy a hüvelykuptól lehet mellékhatás  ? Gumival használnánk lehet mellette használni nem károsítja ? Melyik a jobb a kup krém vagy a zselé ? Ön melyik készítményt AJÁNLANÁ ? Pteantex vagy pharmatex ?  köszönöm előre is válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!


        A helyi hatású fogamzásgátló készítmények nem síkosításra szolgálnak, hanem fogamzásgátlásra. Ha nem bíznak meg az óvszerben, esetleg egy lehetséges baleset miatt akarnak kiegészítő védekezést alkalmazni, akkor használhatják bármelyiket.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-26 13:44:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: