• Köztes vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám röviden: két menstruáció között pecsételő vérzés jelentkezik. Általában peteéréskor, de más időpontban is előfordul, minden hónapban. Szedek fogamzásgátló tablettát. Évekkel ezelőtt is volt ilyen problémám, de kb. 1 év kinlódás után magától elmúlott. Akkor is és most is voltam orvosnál, nincs mészájsebem, és a kenetem P1-es. Ez a probléma semmilyen egyéb gondot nem okoz, de nekem kellemetlen. Mi lehet az oka?  Válaszát előre is köszönöm. Zsuzsu

        WEBBeteg szakértő válasza a közti vérzés témában

        Kedves Zsu!

        A peteérés nem lehet, ha fogamzásgátlót szed. Ez egyszerű áttöréses vérzés, amit úgy lehet orvosolni, hogy átvált egy másik fogamzásgátló készítményre. Ilyen egyszerű a dolog.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 15:33:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: