• Lehetek-e terhes ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr !i5 éve szedek Yadinet,véletlen 2 nappal rövidebb ideig szedtem a kelleténél januárban , de jan 18.tól minden hónapban megjött és voltam azóta 2 szer is nőgyógyásznál .HA rendesen megvizsgált hüvelyi ultrahanggal is akkor észrevette volna ha terhes vagyok? nagyon félek a terhességtől és sajnos hajlamos vagyok bebeszélni magamnak mindent:( Köszönöm a választ előre is

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha izgul, csináljon egy tesztet. A terhességet akkor lehet csak látni, ha legalább 6 hetes. A terhességi teszt viszont az együttlét után 14 nappal már pozitív lesz. Így Ön is biztos lehet, és nem kell feleslegesen orvoshoz mennie.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 14:25:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: