• Novynette?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nő!

         

        A minap nőgyógyásznál voltam fogamzásgátló tabletta felirásának céljából. A vizsgálat után fel is irta a Novynette tablettát. A kérdésem az lenne, hogy mi alapján találta ezt a gyógyszert  a nőgyógyászom a legmegfelelőbbnek számomra (labor vizsgálatra is elküldött, de a gyógyszert ettől függetlenül felirta). Még nem szedtem fogamzásgátlót soha, ezért érdekelne az is hogy mi az Ön véleménye erről a gyógyszerről, vannak e mellékhatásai, pl. lehet e hizni tőle??

        Várom és köszönöm válaszát

        Dia

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáló tabletta témában

        Kedves Dia!

        Ezt leginkább a kezelőorvosa tudná megmondani.
        A gyógyszer egy gyakran használt, alacsony hormontartalmú gyógyszer, hízást ritkán okoz csak.
        Az, hogy Önnek miért pont ezt a gyógyszert írta fel orvosa, Ő tudja megmondani, hiszen ennek pont a személyes találkozás a lényege. A testalkata, a bőre, stb... sokminden fontos lehet a döntésben.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 11:11:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: