• Akne fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő, Engedje meg hogy megkérdezzem, milyen fogamzásgátlót szedjek, hogy ne jöjjenek ki a pattanásaim, de ugyanakkor ne legyen magas hormontartalmú a gyógyszer. Életemben először elkezdtem szedni a Yasminell-t és iszonyú pattanásos lettem két hét múlva. Aztán abba hagytam a szedését és rendbe jött nagyjából. Már tini korom óta pattanásos vagyok, de most igy 28 éves létemre nagyjából azért elmúltak, de nem tökéletes. Nincs párkapcsolatom (már), s szeretném tudni, ha legközelebb fogamzásgátlót kell hogy szedjek, mit ajánl, amitől nem jönnek ki újra a pattanások, mert engem lelkileg nagyon tönkretett ez a probléma, viszont ha tartós kapcsolatom lesz, akkor előbb-utóbb szeretnék fogamzásgátlót szedni. Ill. az a kérdésem, ha nagyon pattanásos leszek a fogamzásgátlótól, nem megoldás esetleg szedni egy darabig a Roaccutant, hogy elmúljanak, aztán mikor ráállt a szervezetem a fogamzásgátlóra pár hónap után, abbahagyni a Roaccutant? Lehet, hogy akkor nem jönnének ki a pattanások? De ez mennyire terhelné meg a szervezetemet? Ill. megoldás lenne e? Mit tanácsol? Nem tudom, mit tegyek? Nagyon köszönöm. Szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás, fogamzásgátló témában

        Kedves Szilvia!

        Ha nincs pattanása- Pl. Gracialt, ha van- először Diane 35-öt javasolnék.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor - A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalára


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 09:20:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: