• Fogamzásgátló tabletta más idöpontban történö szedése!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Fogamzásgátló tabletta bevételét elöre hoztam délelöttre az este helyett.délelött 11kor veszem be,de bevételt követöen  kb. 3-4 óráig émelygek,rossz a gyomrom,pedig már több mint fél éve szedem.Lehetséges-e hogy attól van ez a helyzet?Eddig nem szokott velem elöfordulni,most már 2 hét van a  menstruációig,de nem fogom megváltoztatni,majd utána visszatérek estére.

        Üdv:Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáló tabletta témában

        Kedves Erika!

        Nem valószínű, de még az is lehet, hogy tényleg a tabletta okozza. Ha korábban nem volt semmilyen panasza, akkor térjen vissza korábbi szedési ritmushoz.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-20 15:51:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: