• Gyermekáldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem hogy spirál eltávolítása után hány százalék az esély hogy teherbe eshetek? Ha szeretnék gyereket lenne még rá esélyem?

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!


        A spirál nem egy végleges fogamzásgátlás, természetes lehet gyermeke az eltávolítása után. Egy ciklus alatt többnyire helyreáll a normál méhnyálkahártya, és utána jöhet a baba.
        Nem kell arra számítani, hogy egyből az első hónapban terhes lesz, mert sokszor több hónap is eltelik, mire sikerül, ez teljesen természetes, és nem a spirál okozza majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 16:33:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 08:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: