• Yasminelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor(Nő)!

        Lenne egy problémám, amin remélem tud segíteni és, hogy nem is akkora baj.

        Tehát 15 napja kezdtem el szedni a Yasminelle fogamzásgátlót,(márc.03.) a menszesz első napján(márc.03) vettem be az első szemet. A gyógyszer szedése előtt 7-8 napig volt meg, és még 1-2 napig barnás folyás. Most viszont, csak 6 napig(márc. 8.-ig) volt meg rendesen és azóta (márc. 8-tól) barnás folyásom van. Gondolom ez a gyógyszernek tudható be. Ez normális dolog? Ha igen akkor mennyi ideig?  Ez előtt nem szedtem semmi hormonális fogamzásgátlót, csak óvszerrel védekeztünk. Amúgy 17 és fél éves vagyok.

        Válaszát nagyon várom, és előre is köszönöm! Bius.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Bius!

        Ez a fogamzásgátló tabletta hatása, nem kell aggódni. Az első 3 hónap folyamán ez viszonylag gyakran előfordul, a menses egyébként is rövidebb lesz ezután, a barnás pecsételésnek (ami rendszertelenül jelentkezhet) 3 hónapon belül el kell múlnia.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 10:32:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: