• Újra szedhetem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Júliusban abbahagytam kb. 4 és fél év után a fogamzásgátló szedését, mert arra gyanakodtunk, hogy esetleg attól fáj a fejem. Azóta is előfordul a fejfájás, általában havi egyszer, így szeretném újra szedni. Az lenne a kérdésem, hogy belekezdhetek-e úgy, mintha sosem szedtem volna, és esetleg kell-e tartanom valamilyen mellékhatástól? (Yadine-t szedtem) Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel már szedett fogamzásgátlót, és nem okozott panaszt, nyugodtan szedhet ismét, szerintem a Yadine jó választás lenne megint.
        Mielőtt ismét elkezdni szedni, egy nőgyógyászhoz azért menjen el, ki is írják a receptet majd, és az menses első napjától szedve 2 hát alatt kialakul a megfelelő biztonság.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 16:23:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: