• Fogamzásgátló tabletták cseréje

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kerdesem a fogamzasgatlo tablettakkal kapcsolatos. Mostanig negy even keresztul Rigevidon nevu, egyfazisu tablettat szedtem, es ez elhizast eredmenyezett(+22 kg 3 ev alatt). Nogyogyaszom most felirt egy harom fazisu tablettat a Tri-Regolt. Kerdesem az lenne, hogy ha most elkezdem szedni ezt az uj tablettat, a vedettseg ervenyes mar az elso honapban, es visszanyerhetem-e regi testsulyomat? Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogmazásgátló váltás témában

        Kedves Váltós!

        A gyógyszer váltást úgy kell végezni, hogy beszedi a Rigevidont ahogy kell, majd 7 nap szünet és a nyolcadikon nem azt, hanem a Tri Regolt kezdi el szedni. Így nem szűnik meg a fogamzásgátló hatás. A másik, hogy hízás miatt szerintem jobb választás lett volna a Yadine és a Yasminelle gyógyszerek, mivel ezek egyáltalán nem okoznak hízást és jóval korszerűbbek, mint amiket maga kapott gyógyszerek. Azoknak egy előnyük van, hogy olcsók. Más kevésbé.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 10:33:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 06:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: