• Mikorra várható a menses?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr!

         

        4 hónapig szedtem fogamzásgátlót ( ösztogén nélkülit), és eközben nem jött meg a havi vérzésem. Már lassan 3 hete lesz hogy abbahagytam a szedését. Azóta fáj a mellem és a hasam is, úgy ahogy menses előtt szokott fájni. Gyógyszerabbahagyás után mennyi idő múlva jön meg a menses?

        Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló abbahagyása témában

        Kedves Nem vérző!

        Sajnos az ilyen folyamatos gyógyszerek szedése után akár hónapokig lehetséges, hogy nincs vérzés. Emiatt nem kell aggódnia, mivel ettől még egészséges, egy kis türelmet javaslok, egyéb teendője nincsen. a lényeg, ha 3 hónapig nem jön meg a vérzése, akkor kell orvoshoz mennie.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 10:35:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 20:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: